Personvern

Hvem vi er

Denne nettsiden tilhører Fotograf Morten Flaten og personvernerklæringen gjelder for nettsiden med nettstedsadresse: https://fotografmortenflaten.no

Fotograf Morten Flaten er ansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden via kontaktskjema.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Personopplysningene som samles inn er kun de du selv legger inn via kontaktskjemaet. Kontaktopplysningene samles inn slik at Fotograf Morten Flaten har mulighet til å svare på henvendelser og eventuelt opprette et kundeforhold til vedkommende som ønsker å benytte seg av tjenestene Fotograf Morten Flaten tilbyr.

Eksempler på informasjon som innhentes er:

  • Navn (fornavn og etternavn)
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Fotograf Morten Flaten samler IKKE inn personopplysninger om for eksempel betalingskort, fødsels- og personnummer eller andre sensitive data.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen som sendes inn via kontaktskjemaet blir lagret i en egen e-post som blir sendt til Fotograf Morten Flatens e-postadresse.

Hvordan deles informasjonen?

Fotograf Morten Flaten deler ikke personopplysningene send inn via kontaktskjemaet med noen andre, med mindre dette er avtalt og eksplisitt godtatt av alle involverte parter.

Hvordan slettes informasjonen?

Informasjonen kan slettes på oppfordring ved å kontakte Fotograf Morten Flaten. Kontaktinformasjon finner du på siden ta-kontakt

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter seg av Google Analytics analyseverktøy.

Informasjon om Google Analytics (hentet fra Google)

Google Analytics er Googles analyseverktøy. Det hjelper innehavere av nettsteder og apper med å forstå hvordan besøkende bruker tjenestene deres. Dette verktøyet kan bruke et sett med informasjonskapsler for å samle inn informasjon og rapportere statistikk om nettstedbruk, uten at enkelte besøkende identifiseres for Google. Hovedinformasjonskapselen som brukes av Google Analytics, har navnet «_ga».

I tillegg til å rapportere statistikk om nettstedbruk kan data som samles inn på Google-tjenester av Google Analytics, også brukes sammen med noen av informasjonskapslene for annonsering som er beskrevet ovenfor, for å vise mer relevante annonser i Google-tjenester (for eksempel Google Søk) og på nettet samt for å måle interaksjon med annonsene vi viser.

Finn ut mer om Analytics-informasjonskapsler og informasjon om personvern.

Godta informasjonskapsler?

Vi har valgt å fjerne all form for informasjonskapsler på denne nettsiden.